Naša misija i osobnost

Tvrtka je osnovana 2008. godine s ciljem samostalnog stvaranja i prepoznavanja, a u konzorcijalnoj ili klasterskoj organizaciji i realizaciji onih projekata koji će znacajno pomoći ili unaprijediti život hrvatskih otoka.
Osnovni zadatak tvrtke je identifikacija poželjnih i realnih pozicija za ostvarivanje specifičnih projekata revitalizacije, priprema složene i opsežne dokumentacije, strukturiranje financiranja za realizaciju cijelog projekta izgradnje, te održavanje tako stvorenih potencijala.

Žarko Galić
Direktor

Što radimo


Revitaliziramo otok kao ekološki sacuvan i prosperitetan lokalitet. Svi sadrzaji projektiraju se tako da se pri tome maksimalno koriste obnovljivi izvori energije, te primarni otocki resursi. Ujedno, poticemo otvaranje obiteljskih gospodarstava, s proizvodnjom autohtonih prehrambenih i drugih proizvoda koji ce zasigurno naci svoje mjesto kroz ponudu unutar klastera Ekološka osviještenost,  ocuvanje prirodnih ljepota otoka, i vracanje zivota na otoke  osnovne su odrednice ideje našeg djelovanja.

Prostorna povezanost otoka zracnim i pomorskim prometom s kopnom i otoka medusobno od izuzetne su vaznosti. To je razlog da ulazemo velike napore u unaprijedenje ovih veza.

© 2011 Princeza Jadrana d.o.o. All rights reserved